JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Misschien lijkt het pas alsof jullie een dag uit elkaar zijn, maar het is toch echt al een jaar geleden dat jullie besloten zonder elkaar verder te gaan. Je hebt een jaar gedacht dat je over hem heen was, terwijl je nu pas weer inziet hoe leuk hij of zij eigenlijk wel niet was, en is. Misschien heb je in de tussentijd wel een rebound relatie gehad en bleek dit ook niks te zijn.

Wat er ook allemaal is gebeurd tussen jullie, nu zijn jullie weer gelukkig samen en dat is te merken ook! Je bent namelijk weer over je oren verliefd! Je hebt je ex eindelijk terug na een jaar! De grote vraag is natuurlijk of dit een lust of een liefde is.

Lust

Wat moet je doen als je na een jaar weer terug bent bij je ex, maar je weet niet goed of dit nou echte liefde is? Want misschien is het gewoon het verlangen naar de goede oude tijd, want wat waren jullie gelukkig! Om dit te weten te komen moet je bij een paar dingen stil staan. Vraag jezelf ten eerste af door wat of wie het een jaar geleden uit was gegaan.

Wie heeft het uitgemaakt? Wat was de reden daarvoor? En wie heeft nu na een jaar weer de eerste stap gezet? Als je ex het uit heeft gemaakt en na een jaar de eerste stap weer zette moet je er goed over na denken of dit wel goed voor je is.

Als hij een ander had en het daarom de eerste keer uitmaakte is hij misschien niet meer zo goed te vertrouwen. Wat de situatie ook is, denk er even goed over na voordat je weer hele de hele boel van vorig jaar herhaalt.

Ben ook even realistisch tegenover jezelf, waarom wil je hem eigenlijk terug? Als je het zelf de eerste keer uit hebt gemaakt, waarom zou je het dan nog een keer proberen? Als je hem eerst simpelweg niet meer leuk vond, maar na een jaar ineens wel is het vrij onschuldig maar dan ook meteen waarschijnlijk niet meer dan een lust. Maar waren er dieperliggende complicaties, denk er even goed over na. Stel jezelf de vraag “Waarom?”.

Liefde

Oké, het was uit voor jullie eigen bepaalde redenen, maar het hele jaar kon je hem of haar maar niet uit je hoofd zetten en alles wat je wilde is opnieuw beginnen met je ex.

Het is zover gekomen dat jullie weer een relatie hebben, dus op een of andere manier vond je ex jou ook (weer) leuk! Wie zal zeggen of het een echte liefde is? Probeer na te gaan of jullie al je problemen opgelost hebben en klaar zijn om te beginnen met een schone lei.

Praat hier goed over met je ex, maak afspraken en zorg ervoor dat de dingen die een jaar geleden gebeurd zijn niet nog een keer gebeuren. Als jullie er samen uit komen en de voorafgaande complicaties simpelweg niet meer voorkomen zou je kunnen zeggen dat het liefde is!

Het allerbelangrijkste is dat je elkaar kunt vertrouwen en als dat lukt, kom je een heel eind! Veel geluk samen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl