JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je ex terug met witte magie

Ik weet niet precies of je nu gezocht hebt op je ex terug met witte magie of je ex terug dankzij witte magie, maar in beide gevallen blijft mijn antwoord hetzelfde.. Twee vliegen in 1 klap dus. We gaan het hebben over jou, over je motivaties, de reacties van je ex, de manier hoe jij reageert op je ex en de berichten die je je ex stuurt.

Het is duidelijk dat je in een moeilijke situatie zit. Het probleem is dat je op dit moment een gebrek hebt aan objectiviteit. Je bent continu verdrietig en in een negatieve mood. Maar je moet goed begrijpen dat juist deze verkeerde mindset je er toe brengt om fouten te maken die de situatie alleen nóg maar moeilijker maken. Want ook al denk je dat het onmogelijk is terug bij je ex te komen, weet dat het absoluut mogelijk is. En om het te begrijpen hoe het werkt zul je eerst je hoofd helder moeten krijgen.

Draken, elven, heksen…..wat denk je zelf over wat je ex kan beïnvloeden?

Als je zoekt naar een manier om je ex met witte magie of zwarte magie of wat voor andere magische manier dan ook terug te krijgen, dan is dat een teken dat jouw voorstellingsvermogen behoorlijk op hol is geslagen en je nuchtere kijk ver op de achtergrond is geraakt.

Natuurlijk kun je je ex beïnvloeden op tal van verschillende manieren, maar het zal je echt niet lukken door even in je vingers te knippen. In alle gevallen zul je je in moeten zetten. Zul je hard aan jezelf moeten werken en jezelf moeten afvragen of je niet te ver af staat van je natuurlijk instinct.

Vergeet de magische sprookjeswereld en kom terug in de realiteit. Magie en liefde gaan niet goed samen, afgezien van het feit dat het bestaan van magie zeer discutabel is. Zoek niet naar excuses en probeer het jezelf ook niet gemakkelijk te maken. Je zult er werk van moeten maken en in actie moeten komen. Neem je verantwoordelijkheden en ga de strijd aan met de demonen die je willen laten geloven dat je situatie onmogelijk is. Als je niets doet zul je ook niets terugkrijgen.

Wat zegt jouw geloof in het effect van zwarte of witte magie op anderen eigenlijk over jezelf?

Alleen al omdat je op zoek bent gegaan naar hoe je je ex terug kunt krijgen met witte magie, zou je je moeten beseffen dat jij iets hebt aangenomen wat je ook nog eens zuur kan komen te staan. Want als jij de link wilt leggen tussen magie en je ex, dan houdt dat in dat je er vanuit gaat dat je ex geen eigen wilskracht heeft.

Dat je geen respect hebt voor zijn of haar besluit, voor zijn of haar verlangen naar vrijheid, of om het rouwverwerkingsproces in te gaan, of respect voor zijn of haar verlangen zich nu te kunnen ontwikkelen op persoonlijk vlak. Dat je ook niet je eigen zwakheden wilt inzien of überhaupt wilt nadenken over de vraag in hoeverre jij het anders zou willen doen in nieuwe relatie met je ex.

Het is essentieel dat je eerst aan de slag gaat met jezelf, en de breuk te accepteren. Dat je inziet wat er allemaal moet veranderen maar ook weet HOE. Misschien zou jij eens minder snel met je vinger moeten wijzen en beter afstand moeten doen van de problemen waarmee jullie van tijd tot tijd werden geconfronteerd zodat je beter in staat bent ze te identificeren.

Het doorvoeren van verbeteringen in je situatie begint bij het nemen van een besluit: het besluit om onafhankelijk te worden van je ex, om je zelfvertrouwen terug te winnen. Probeer je ex niet te overtuigen dat hij of zij een fout heeft begaan. Het zal je niet lukken om je ex over de streep te halen met woorden alleen. Je zult die woorden ook daadwerkelijk om moeten zetten in concrete acties.

Hoe kan je ex nu in jou geloven als je niet eerst in jezelf gelooft? Als je alleen maar probeert indruk te maken in plaats van hem of haar te laten zien dat je een vurig verlangen hebt om hier uit te komen? Hoe kan je ex in jou geloven als je steeds maar een negatief beeld laat zien in plaats van hoe ongelooflijk jij je kan vastbijten om wat van je leven te maken. Juist omdat je zo verschrikkelijk veel van het leven houdt en jij er op een mooie manier zin aan wilt geven, in plaats van dat je alles laat afhangen van wat buiten je vermogen ligt, in plaats van dat je je toekomst laat afhangen van een of andere magische kracht?

Jij bent de persoon die de (witte) magie creëert

Kom dus uit die slachtoffersrol. Je weet diep van binnen dat de emoties die je nu voelt normaal zijn en dat alleen jij de persoon bent die ze onder controle kan krijgen. Probeer geen medelijden te wekken bij je ex. Laat je niet leiden door je zwakheden want daarmee laat je je ex niet zien hoe waardevol jij bent!

Mensen die hun ex weten terug te winnen zijn mensen die veel aankunnen en zich niet zomaar uit het veld weten te slaan. Ze weten dat het tijd en geduld vraagt maar dat eens hun werk vruchten zal afwerpen, wat dan ook de reactie moge zijn van hun ex. Dat je eerst moet beginnen met het accepteren van de breuk, dat je eerst een bladzijde moet kunnen omslaan alvorens aan het volgende hoofdstuk te kunnen beginnen.

Liefde moet van binnen uit komen. Liefde kan je niet dwingen te worden wat je niet bent of niet wilt zijn. Het is jouw leven, en je hebt het in eigen hand. Misschien is dit besef het begin waar de echte magie begint…

 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl