JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Niet elke relatie verloopt zonder problemen. Er is zelfs geen relatie waarin alles perfect is, dus ook bij jou is dit geen probleem. Toch zag jouw ex geen andere uitweg meer en heeft de relatie verbroken waardoor jij nu met liefdesverdriet zit.

De klap was voor jou hard en je wilt de hele dag huilen. Dit is niet erg. Je kunt je best een paar dagen ziek melden van jouw verplichtingen, maar blijf niet te lang hangen in het verdriet. Iedereen zal begrijpen dat jij pijn hebt omdat de relatie nu voorbij is, maar je alleen maar rot voelen is ook niet de bedoeling.

Je ex op Facebook?

De social media is steeds populairder aan het worden en bijna iedereen heeft tegenwoordig Facebook. Maar als je relatie net verbroken is, is dat niet erg makkelijk. Jij ziet je ex namelijk steeds op Facebook waardoor je ook steeds aan je ex zal denken. Een probleem waar je liever niet mee te maken hebt.

Je hebt waarschijnlijk de neiging om steeds te gaan praten tegen je ex via Facebook. Doe dit niet! Als het nog te vroeg is, is de kans groot dat dit gesprek zal eindigen in een ruzie of zal het jouw ex irriteren. Het is beter om je ex nu nog even met rust te laten en te wachten tot jij over je verdriet heen bent.

Misschien zie je dat jouw ex dingen op Facebook plaatst. Als dit vrolijke dingen zijn zul jij je nog slechter voelen omdat dit niet de indruk geeft dat je ex jou ook mist.

Je vergeet daarbij dat de meeste mensen alleen de leuke dingen op Facebook zetten.

Mensen zetten bijna nooit op Facebook dat ze liefdesverdriet hebben en dat zij hun ex terug willen. Alleen het leuke wordt geplaatst, het minder leuke wordt achterwege gehouden. Het is echt niet zo dat je ex zo vrolijk is zonder jou. Je ex vindt het waarschijnlijk ook niet leuk dat je ex jou nu kwijt is.

Als je de status van je ex niet meer wilt zien kun je dit ook tijdelijk uitschakelen op Facebook. Je kunt je ex dan wel als vriend houden, maar krijgt dan niet meer te zien wat je ex allemaal op Facebook zet. Op deze manier zul je ook minder aan je ex denken en hoef je de leuke berichten van je ex niet meer te lezen.

Je ex als vriend verwijderen is geen goed idee, omdat je ex dan het gevoel krijgt dat je niets meer van diegene wilt. Jij wil je ex het liefst terug, dus dan moet je niet de indruk geven dat je niks meer met je ex te maken wil hebben.

Voor nog veel meer tips over je ex op Facebook of allerlei andere social media kun je ook het geweldige boek of coachingprogramma van Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) bestellen in het liefdesverdrietacademie.

Zij heeft al meer dan duizend koppels geholpen en kan ook jou helpen om je ex weer terug te krijgen met haar geweldige adviezen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Wat als je ex na een periode van geen contact, dus na het schrijven van de acceptatiebrief opeens een post van je liked op facebook, geldt dit dan als een contactmoment c.q. een aanleiding om het contact te herstellen?

  1. Beste William,
   Wees voorzichtig met te voorbarig conclusies trekken met dit soort zaken!
   Ze zal ongetwijfeld je brief fijn hebben gevonden en je daarmee als een soort van erkenning willen geven.
   Maar of dat iets wil zeggen over ‘spijt’ is uiteraard lastig te zeggen. Dan zullen er meer signalen moeten komen.
   Hopelijk is dat inmiddels het geval geweest!
   Hartelijke groet,
   Marjolein

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl