JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je vriend of vriendin heeft het uitgemaakt. Misschien was je zelfs getrouwd en is je huwelijk op de klippen gelopen. Hoe dan ook, je lijdt aan liefdesverdriet en het voelt alsof je leven voorbij is. Dat een verbroken relatie zoveel pijn op zou leveren had je tevoren nooit kunnen denken.

Of misschien heb je het al eens eerder meegemaakt, die vreselijke pijn van een verbroken relatie. En ben je nu, terwijl je nog een relatie hebt, al bang verlaten te worden. Hoe fijn zou het zijn als je over geheime kennis zou beschikken waardoor je niet langer bang hoeft te zijn…

Je ex komt terug

Het is nu tijd om je pijn en angst aan de kant te zetten! Want, je ex komt terug! Als jij dat wilt tenminste…Er is een manier om ervoor te zorgen dat je ex bij je terug keert. En daar komt geen hocus pocus bij kijken! Jij kunt nu gebruik maken van de kennis en ervaring van een heleboel mensen die je voor zijn gegaan. Mensen die hebben ontdekt hoe de menselijke psyche in elkaar zit.

We denken dat we uniek zijn als persoon, maar we blijken verrassend veel op elkaar te lijken in ons gevoel, denken en gedrag. Er zitten wetmatigheden in hoe mensen omgaan met relaties! Maak gebruik van de kennis hierover en je ex komt terug bij je!

Wetmatigheden in relaties

Na het bestuderen van relaties is duidelijk geworden dat er bepaalde wetmatigheden te ontdekken zijn in menselijk gedrag. En jij kunt deze kennis nu in jouw voordeel gebruiken om je ex terug te krijgen. Je hebt vast wel eens gehoord van het fenomeen aantrekken en afstoten in relaties. Het komt erop neer dat hoe moeilijker het is om iets of iemand te krijgen, hoe meer aantrekkingskracht het krijgt. Voeg daarbij de behoefte van mensen aan vertrouwdheid en de investering om intimiteit met iemand op te bouwen, en je hebt de ingrediënten bij elkaar voor een offensief om je ex terug te krijgen.

Addertje onder het gras

Voordat je verder gaat met je offensief, is een waarschuwing op z’n plaats. Want je ex komt terug als je de aanwijzingen opvolgt, maar je moet je eerst heel goed afvragen of dat wel is wat je wilt! Het feit dat je ex de relatie heeft beëindigt zegt wel iets natuurlijk. Had je eigenlijk wel zo’n leuke relatie? Was je ex wel degene met wie je oud zou willen worden? Misschien was jouw ex wel een narcist?

Of heb je andere redenen om aan je ex te blijven plakken. Misschien ben je wel bang om alleen te blijven of denk je dat niemand anders je leuk genoeg zal vinden. Als dit soort dingen spelen bij jou, is het dan geen tijd om jezelf aan te pakken en op zoek te gaan naar een betere relatie? Je verdient het!

Je wilt je ex terug en je ex komt terug!

Stel dat je tot de conclusie komt dat je je ex toch echt terug wilt. Hij of zij is perfect voor jou en het was een foutje dat hij of zij het uitmaakte. Dan is er nu kennis speciaal voor jou beschikbaar waardoor jij net even slimmer kunt zijn dan je ex. Het lijkt op een tovermiddel, maar dat is het niet. Het is zelfs niet een vorm van manipulatie. Het enige wat je doet is bepaalde knoppen in de psyche van je ex aanraken waardoor hij of zij nog maar één ding wil: terug naar jou! Wanneer jij het wilt en er klaar voor bent!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl