Je ex terugwinnen moeilijk? 

Het terugkrijgen van je ex doe je niet zomaar. Daar heb je ten eerste lef voor nodig, en ten tweede moet je ook op weg worden geholpen. Toch ben jij er zeker van dat je ex en jij bij elkaar horen. De dagen die je alleen bent gaan langzaam voorbij en je voelt je enorm eenzaam. Zelfs vrienden krijgen jou niet vrolijk en het maakt niet uit wat ze doen.

Eigenlijk wil je even niets meer. Het enige dat jij nu nog wil is weer samen zijn met je ex, maar je weet dat dat op dit moment niet meteen kan.

Gelukkig komt er binnenkort een moment dat jij wel weer samenkomt met je ex, zolang je de goede tips maar opvolgt. Het is belangrijk om de tips goed op te volgen en om niet van deze tips af te stappen, omdat de kans op falen groot is. Hierdoor kan je het al snel verpesten bij je ex en dat is natuurlijk niet wat je wil!

Ik wil mijn ex terug – de beste tips

Het begint met het nemen van afstand van je ex, al klinkt dat misschien niet heel logisch. Je wilt je ex terug, dus waarom moet je dan afstand nemen? Heel simpel: je moet je ex de kans geven om jou te kunnen missen. Als je continue in het leven van je ex blijft, zal je ex jou ook niet gaan missen. Bovendien zul je je snel aan elkaar ergeren en zullen er hoe dan ook ruzies ontstaan. Een absolute no go dus!

De volgende stap is om de tijd die je nu voor jezelf hebt goed te benutten. Zorg dat je weer vrolijk wordt zonder je ex, want er is natuurlijk nooit 100% garantie dat je ex weer bij jou komt. Zoek een nieuwe leuke hobby, ga wat meer sporten en vermaak jezelf gewoon zoveel mogelijk.

Na een tijdje kun je weer contact gaan opnemen en je kunt dit het beste doen via de telefoon of bijvoorbeeld via de mail. Op deze manier geef je je ex de kans om te antwoorden zonder dat je je ex overvalt dat jij er ineens bent. Je gaat namelijk wel je ex overvallen als je plotseling voor de deur staat. Je ex weet niet wat hij of zij op dat moment moet doen en kan daardoor misschien ook nog wel eens boos worden.

Door een berichtje te sturen, geef je je ex de kans om na te denken wat je ex kan gaan antwoorden. Voor jou is dat natuurlijk vervelend omdat je moet wachten, maar dat wachten zal beloond worden. Als je eenmaal contact hebt, kun je het hebben over simpele dingen maar praat vooral niet over jullie breuk om ruzies te voorkomen!

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl