JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Het is niet goed, ik berokken mezelf er geestelijke schade mee maar mijn hemel, ik mis mijn ex zo ontzettend. Soms weet ik van radeloosheid gewoon niet waar ik het zoeken moet. Sinds de dag dat jij tegen me zei dat je vond dat onze relatie op een dood spoor gekomen was en dat je geen toekomst meer zag voor ons samen voel ik me als een stuk drijfhout in de zee.

Op de golven van mijn emoties wordt ik heen en weer geslingerd tussen woede en verdriet. Woede om de lage streek die je me geleverd hebt om me zo achter te laten. Verdriet, omdat we nooit meer samen zullen zijn, je nooit meer lachend naar me op zal kijken met die lieve twinkelende ogen. Voorbij, op een zonnige zondag vertelde je me zomaar dat het voorbij was…

Ik verdrink in mijn verdriet en ben een ramp voor mijn omgeving. Mijn werk lijdt eronder en de spiegel verteld me dat ik er niet uit zie. Ik weet dat ik zo niet door moet gaan, dat ik door mijn eigen zelfmedelijden het alleen maar erger maak. Ik voel me zo alleen in het grote huis nu, het is zo stil, de avonden zijn zo lang en ook mijn eten smaakt me niet meer. Ik voel me klein en zielig, ik mis mijn ex.

Ik mis mijn ex. So what!

Bovenstaande herkenbaar? Dit zijn de normale symptomen van liefdesverdriet. Iedereen die ongewild in een relatiebreuk terechtkomt maakt dit voor korte of lagere tijd mee. Huil uit, praat met een vertrouwde vriend of vriendin en verwerk op die manier de eerste felle emoties. Daarna moet je echter je schouders er weer onder gaan zetten om je liefdesverdriet niet je leven te laten beheersen. Je mist je ex, dat is erg genoeg maar je krijgt hem of haar niet terug als je jezelf als een hoopje ellende opstelt.

Ga aan het werk met jezelf! Steek jezelf eens in het nieuw, bezoek de kapper voor een nieuwe look en rij langs een andere weg naar je werk. Verbreek de routine die tijdens je relatie in je leven is geslopen en kom weer tot jezelf. Het zal in het begin niet makkelijk zijn maar langzaamaan zal je zelfvertrouwen weer terug komen en krijg je je leven weer op de rail.

Wat ik ook doe, het gemis gaat niet over

Het lukt je niet? Dan wordt het tijd voor gedegen advies van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij en hier een leerzaam boek over geschreven hebben. Het klinkt ongelooflijk maar door het hervinden van je aantrekkelijke zelf maak je zelfs een kans om je ex voor je terug te winnen. Alles hangt van jou af. Eens was je ex immers stapelverliefd op je? Werk aan je persoonlijkheid en grote kans dat je op een dag niet meer ik mis mijn ex, maar ik hou van mezelf én van mijn ex kan zeggen.

Meer weten hoe je kunt stoppen met je ex te missen? Lees dit artikel: Hoe stop ik het missen van mijn ex

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl