JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Ook al is de relatie ten einde, de gevoelens die je voor elkaar hebt, gaan daarmee niet zo maar weg. Ik denk nog steeds aan haar, is dan ook niets vreemds. De vraag is hoe je daarmee om gaat.
Ik wil verder

Wanneer ik denk nog steeds aan haar centraal staat in jouw leven, dan is het aan de tijd stappen te zetten en hulp te zoeken. Want je blijft hangen, net als een LP dat doet als de naald vol vuil zit of er een kras op zit. Hetzelfde stuk wordt herhaald en herhaald. Dat schiet niet erg op. Zeker niet wanneer je graag verder wilt met jouw leven.

Het wordt anders wanneer je denkt nog een kans te maken op verzoening. Op zo’n moment is ik denk nog steeds aan haar positief, want blijkbaar ben je nog niet bereid om afscheid te nemen of om op te geven.

Maar ook nu geldt dat hulp geen overbodige luxe is. Want wat je zelf spontaan gaat ondernemen, kan misschien heel goed bedoeld en heel lief zijn, maar ook faliekant mislukken. Dat kan voorkomen worden door er eerst over na te denken, het te bespreken en waar nodig aan te passen.

Waar sta ik zelf?

Ik denk nog steeds aan haar kan dus meer betekenen dan terug willen in de oude relatie. Het is goed om uit te vinden wat precies de betekenis is van ik denk nog steeds aan haar.

1. is dat omdat ik nog steeds van haar houd?

2. is dat omdat ik me eenzaam voel?

3. is dat omdat ik op zoek ben naar een manier om haar te pakken?

4. is dat omdat ik haar nog steeds heel leuk vind, maar niet meer echt verliefd ben?

5. is dat omdat ik met veel plezier terug kijk op de relatie met haar?

Deze en andere vragen kunnen een rol spelen. Pas op dat nummer 3 niet de bovenhand krijgt, want dat is het slechtste wat er kan gebeuren. Dat is ook de reden om al die emoties en gevoelens met professionele hulp aan te pakken.

Zo krijgen ze een plek en wordt duidelijk welke kant je uit wil. Loslaten en opnieuw beginnen? Nog een poging wagen? Wat als het niet lukt? Hoe voel ik me dan en hoe ga ik daarmee om? Vragen die een antwoord willen. Dan kun je ook verder met jouw eigen leven.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl