JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Heb je de laatste tijd signalen opgevangen? Zij er dingen die je opgevallen zijn? Reageren jullie anders naar elkaar? Zijn jullie vaker afwezig? Zijn er zaken die je opvallen waardoor je denkt dat jouw relatie in moeilijk vaarwater zit?

Waaraan kan ik zien dat er iets mis is?

Ga eens na hoe jullie met elkaar omgingen toen jullie relatie begon. Wat is er nu anders?

Hoe verbeter ik mijn relatie is een belangrijke vraag. Dat vereist een gedegen aanpak.

* Zit een van jullie zonder werk of leeft met de angst de baan te verliezen?

* Is het huishoudbudget krap geworden?

* Nemen de schulden toe?

* Hebben jullie vaker ruzie?

* Praten jullie minder met elkaar?

Al dit soort factoren kunnen er op wijzen dat jou relatie onder druk staat. Het is tijd om te bezinnen. Om even heel goed na te denken hoe het verder moet. Als je de vraag `Hoe verbeter ik mijn relatie?”, begint te stellen. Dat kan op een aantal manieren.

1. Bespreek jouw zorgen met jouw partner

2. Zoek samen hulp

3. Bespreek goed welke hulp dan wel ondersteuning jullie graag willen

4. Spreek de bereidheid uit om zaken te veranderen, om zelf te veranderen

5. Maak een ´leuke dingen´ agenda. Dingen die jullie samen gaan doen. Iets wat je al een tijd niet gedaan hebt

6. Luisteren is goud waard. Dat is niet alleen een spreekwoord, het is werkelijkheid. Luister naar wat jouw partner te vertellen heeft.

7. Ding niet af. Niet iedere opmerking van de ander afhandelen met een zelfde voorbeeld. Het gaat er om er achter te komen waar het niet goed gaat. Niet om elkaar de vliegen af te vangen. “Hoe verbeter ik mijn relatie?” begint met de ander serieus te nemen.

8. Zet vrienden etc. eens op plaats twee. Op een komt jouw partner, en de eventuele kinderen, zodat zij de aandacht krijgen die ze verdienen. Vraag jouw partner om ook zo te handelen.

9. Neem de ondersteuner serieus en volg de adviezen op. Lukt het niet, bespreek dat of leg uit waar je tegen aan bent gelopen.

10. Investeren betekent tijd nemen, niet meteen opgeven maar kleine successen samen vieren.

Mijn partner is alle inspanningen waard

Als je met de vraag “Hoe verbeter ik mijn relatie?” loopt, betekent dat dat je en zorgen hebt over die relatie en over de verhouding met jouw partner. Het feit dat je jezelf die vraag stelt betekent dat jouw partner alle inspanningen waard is en dat je dus bereid bent te investeren in jullie toekomst. Het beste is natuurlijk om dat samen te doen. Daarom ook het advies om zaken te bespreken en samen naar hulp te zoeken. Als de vraag “Hoe verbeter ik mijn relatie?” speelt, is dat een helder signaal om aan de slag te gaan.

Er van uitgaande dat je van jouw partner houdt en dat jouw relatie je alles waard is, is het een kwestie van oorzaken zoeken, bespreken, aanpakken, veranderen en samen de toekomst nieuw vorm geven. De hulp die je daarvoor zoekt, laat je niet los totdat jullie beiden er van overtuigd zijn dat jullie doel bereikt is. Zo verbeter je jouw relatie.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl