JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Je geliefde heeft je gedumpt, wat nu? Hoe overleef je liefdesverdriet?

Geef jezelf vooral de tijd. Iedereen maakt het een keer mee en iedereen vindt het een nare ervaring. Neem een paar dagen de tijd om tot jezelf te komen. Kijk een paar leuke films die je al een tijdje wilde zien of pak een goed boek. Zo kun je je focussen op iets anders dan jouw verdriet. Hoe overleef je liefdesverdriet nog meer?

Zoek afleiding!

Krop niet alles op, bel een paar vrienden of vriendinnen op waarbij je je hart kunt luchten. Na een paar dagen rust is het ook goed om weer naar buiten te gaan. Ga lekker shoppen en koop wat leuks! In zo een periode verdien je dat.

Bovendien kun je een leuke outfit scoren, waarmee je je ex verstelt laat staan. Ook is het een goed moment om te beginnen aan een abonnement op de sportschool. Fitness is een goede manier om je frustraties kwijt te raken en om ondertussen aan een mooi figuur te werken.

Als fitness niks voor jou is kan je ook aan een andere leuke sport beginnen. Zumba of yoga bijvoorbeeld. Het is ook nog eens een leuke en gezonde manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Wat ook kan helpen is naar een kuuroord gaan. Neem een massage en maak gebruik van een sauna. Liefdesverdriet zorgt voor stress. Een kuuroord brengt je weer tot rust.

Hoe overleef je liefdesverdriet: do’s en dont’s

Als je de situatie een beetje hebt verwerkt is het tijd om na te denken over hoe je je ex weer terugkrijgt. Een leuke outfit heb je al thuis hangen, nu nog actie ondernemen. Wees niet opdringerig tegenover je ex. Laat wel regelmatig van je horen, maar kom niet afhankelijk over.

Zelf meteen een nieuwe partner zoeken is ook geen goed idee. Misschien maak je je ex wel jaloers, maar dit zorgt er niet voor dat je ex jou sneller terug wil.

Wat wel een goed idee is, is om aan jezelf te werken. Dat is niet alleen voor jullie relatie goed, maar ook voor jezelf. Zorg er voor dat je sterk in je schoenen staat. Onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid zijn aantrekkelijke eigenschappen.

Ben je op zoek naar nog meer tips over hoe je liefdesverdriet kunt verwerken en hoe je je ex kunt terugwinnen. Neem dan een kijkje in ons liefdesverdrietacademie!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl