Je ex terugwinnen moeilijk? 

De 4 Gouden Ex Terugwinnen Tips

De vraag hoe je je ex kunt terwinnen  komt na een relatiebreuk vaak voor en ook jij hebt er helaas nu mee te maken. Doordat je je ex heel erg mist is je liefdesverdriet enorm. Je hebt nergens zin meer in en het liefst blijf je de hele dag in bed liggen. Je verzorgt jezelf even niet goed meer. Waarom is dat eigenlijk?

De hormonen die in de hersenen worden aangemaakt, zoals oxytocine (ook wel knuffelhormoon genaamd) zorgen ervoor dat dat proces continu door gaat. Je ex is er immers niet meer om het verlangen, de productie van die hormonen tot bedaren te brengen.   Je kan je dus enorm rot voelen als je liefdesverdriet hebt, en helaas is er eigenlijk maar weinig dat er tegen helpt. Het is een kwestie van je verdriet verwerken en jezelf voldoende afleiden.

Begin met zelfacceptatie

Wil je je ex terugkrijgen dan zul je bereid moeten zijn om er ook helemaal voor te gaan. Deze tips zullen je helpen om dat voor elkaar te krijgen. In de eerste plaats begint het met zelfacceptatie: je accepteert je fouten, maar ook de fouten die je ex heeft gemaakt. Gooi alle verwijten dus maar overboord want je hebt er niets aan.

Twijfel niet aan jezelf en wees vooral ook aardig voor jezelf. Het is niet omdat je ex het uit heeft gemaakt, dat jij niet meer deugt. Veel mensen die zich afgewezen voelen denken al snel dat het hun fout is dat ze zijn gedumpt door hun ex, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Sterker nog: in de meeste gevallen is dat ook niet zo.

We geven je in het kort een paar tips die je gaan helpen om je ex terug te krijgen:

Tip 1:

Neem afstand van je ex en van de situatie als dit mogelijk is. Daarmee wordt bedoeld dat je ook meteen alle foto’s met je ex en alle andere herinneringen aan je ex even uit jouw leven haalt. Ruim alle spullen van je ex op en slaap eens lekker uit.
Je zult je al snel wat beter voelen.

Tip 2:

Ga op een volwassen manier om met de situatie en laat je ex weten dat je ermee instemt dat de relatie nou eenmaal voorbij is. Het is niet de bedoeling dat je huilend op de stoep gaat liggen omdat je je ex zo graag terug wilt, en jouw ex zal hier ook zeker op afknappen. Door er volwassen mee om te gaan, maak je je ex juist nieuwsgierig naar de nieuwe jij en dat is precies wat je ook wil!

Tip 3:

We zeiden het net ook al, maar het is ook zo belangrijk: vergeef jezelf maar ook je ex voor de fouten die hij of zij heeft gemaakt. Je kan geen relatie hebben met iemand waarbij je nog steeds inzit met de verkeerde dingen die je ex heeft gedaan. Je zal jezelf continue druk maken over van alles terwijl dat niet nodig is. Bevrijd jezelf door je ex te vergeven van fouten. Hierbij geef je ook de relatie nog een kans!

Tip 4:

Verleid je ex opnieuw en zorg dat je ex weer voor jou valt. Doe dit door vooral jezelf te blijven en niet je anders voor te doen dan je bent, want je ex vindt jou hoe dan ook echt nog wel leuk, al lijkt het erop dat dat niet zo is. Spreek iets af met je ex na een tijdje. Hoe je dat doet lees je bijv. in het boek “Win Haar/Hem Terug”.

Om meer indruk te maken op je ex kun je natuurlijk tijd besteden aan je uiterlijk. Het is echter wel belangrijk dat je jezelf blijft. Een ander kapsel, nieuwe kleren, een ander geurtje kunnen je helpen om die indruk te maken. Daarnaast is je gedrag natuurlijk nog veel belangrijker. Je zorgt ervoor dat je ex echt het “Wow” gevoel krijgt als hij of zij je weer ziet.

Tip 5:

Probeer niet te snel je ex weer terug te winnen, forceer niets en geef je ex ook de tijd om na te denken over van alles. Als je te snel wil, is de kans groot dat je het bij voorbaat al verpest. Wees voorzichtig.

We hebben een uitgebreide special geschreven hoe je je ex weer kunt terugwinnen. We beschrijven daarin het belang van je emotionele intelligentie, de belemmeringsfactoren die ervoor zorgen dat je nog steeds niet je ex terug hebt, en een aantal super goede beïnvloedingstechnieken.

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl