JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Hoe krijg je je ex terug met succes

Na veel verbroken relaties zijn er vaak mensen die achteraf toch spijt hebben van wat zij hebben gedaan of dat ze de relatie verbroken hebben. Daardoor zullen zij er alles aan doen om hun ex terug te krijgen. Maar hoe doe je dat op de meest effectieve manier?
Als het echte liefde is zal de kans groot zijn dat je je ex daadwerkelijk terug zal krijgen. Hier is een lijstje met de dingen die je wel, en juist niet moet doen om je ex terug te krijgen !

We raden je aan om ook deze uitgebreide special te lezen:

>> Hoe krijg ik mijn ex terug – de beste tips voor de juiste aanpak

De “Do’s” en “dont’s” bij het herstellen van je verbroken relatie

Wat kun je wel doen als je je relatie terug wilt ?  Allereerst: realistisch blijven en niet denken aan hoe het allemaal had kunnen zijn.  Stem ermee in dat het een goede keus was om de relatie te verbreken. Laat ook zien dat je bent veranderd bent van gedachten waardoor je ex weer nieuwsgierig wordt. Vergeet niet waarom de relatie verbroken was. Als het door een eenmalige fout was, is dit nog te herstellen.

Helaas is het zo dat al te veel mensen niet goed begrijpen wat de werkelijke reden van de breuk was. Nadat ze mijn nr 1 geheime rapport hebben gelezen gaan ze er beter mee aan de slag.

Als de relatie al een hele tijd niet meer goed liep moet je je afvragen of je je ex wel terug wilt. – Neem geen ex terug die al in een nieuwe relatie zit. Hieruit blijkt vaak dat diegene over jou heen is.

Wat moet je vooral niet doen als je je ex wilt terugkrijgen:

– Je ex van alles beschuldigen en zeggen dat het zijn/haar schuld is dat de relatie kapot gegaan is.

– Blijven zeggen dat je van je ex houdt.

– Je ex jaloers maken met een nieuwe vlam zodat hij/zij misschien zo jaloers is dat diegene bij je terug wil komen.

– Dreigen met dingen zodat je ex wel terug moet komen.

– Beloven dat alles anders zal worden als dit niet gaat gebeuren.

– Seks in de hoop dat de liefde weer terug komt.

Lees boeken en ontwikkel jezelf

Natuurlijk kun je al veel op mijn site vinden qua tips om je ex terug te krijgen. Ik heb ook al enkele boeken geschreven. Door boeken te lezen kun je antwoorden vinden op de vraag hoe je je ex terug kunt krijgen en leren over jezelf, relaties en problemen.

Toch kan ik met vrijwel 100% zekerheid zeggen dat er geen ander programma bestaat als mijn online coachingsprogramma, waarbij je niet alleen boordevolle tips krijgt via mijn boek, maar ook nog eens toegang krijgt tot videomateriaal, audiomateriaal en coaching per email. Daarnaast zul je, als je het programma doorloopt regelmatig worden uitgenodigd voor het bijwonen van webinars. Je hoeft dus zeker niet te wanhopen als je je afvraagt hoe je je ex terug kunt krijgen.

De mensen die het programma volgen zien het eigenlijk ook als een hele leerzame cursus. Het helpt hun echt verder om fouten te voorkomen en om weer een goed contact te krijgen met hun ex.

Over mijn coachingsprogramma zijn er inmiddels al veel goede reviews geschreven. Zij zeggen dat ze dankzij het volgen van mijn strategieën vaak gelukkiger dan tevoren zijn met hun ex. Ook ontstaat er meer openheid en vertrouwen voor elkaar.

Sommige mensen vragen me of het zinvol is om kadootjes te geven aan je ex. Maar dat helemaal af van iedere situatie. Zorg er in ieder geval voor dat het niet allemaal teveel wordt. Op deze manier kun je opdringerig overkomen wat je natuurlijk ook niet wil. Als je alsnog een kadootje wil geven kies dan iets waarvan je weet dat je ex het echt zal waarderen en zal inzien dat je je ex goed kent. Overdrijf in ieder geval niet wat de waarde betreft. Een zelfgemaakt kadootje is vaak veel effectiever.

Hier Nog Een Laatste Tip

Geef je ex de ruimte om na te denken ! Laat hem weten dat zijn of haar geluk voorop staat en dat je bereid bent om ruimte te geven zodat jullie beiden tot bezinning kunnen komen. Je laat dan tegelijkertijd zien dat je echt om je ex geeft. Raak vooral niet in paniek door het idee dat je ex snel de emotionele verbinding met jou zal verliezen, want vergeet niet dat jullie samen al veel ervaringen hebben, en dat zal je ex heus niet zo snel vergeten.

>> Schrijf je hieronder in voor de gratis training en ontvang mijn nr 1 geheim rapport om je ex terug te winnen. Je kunt ook hier klikken, want dan kom je er ook 😉

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl