JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Hoe krijg je je ex in bed?

Er is zeker een aantal handige technieken en tactieken om je ex weer een positief gevoel bij jou te laten krijgen. Het kan ervoor zorgen dat, afhankelijk van de reden waarom jullie uit elkaar zijn gegaan, de negatieve gevoelens die je ex over jou heeft verdwijnen. Maar let op: je bent op zoek naar tips om je ex in bed te krijgen. Je denkt misschien dat daarmee ook de gevoelens van je ex terugkomen. Nou, vergeet het maar! Dit is niet de manier om je ex terug te winnen. Eerst werken aan de relatie zodat de gevoelens weer terugkomen. Pas dan is het tijd voor seks met je ex.

The don’ts:

hoe krijg je je ex in bed

Of ervoor zorgen dat je elkaar ‘per ongeluk’ tegen het lijf loopt vlakbij zijn huis of werk.

Begin ook niet over de redenen waarom jullie uit elkaar zijn gegaan. Hierdoor is het mogelijk dat er weer irritatie ontstaat en het gesprek misschien zelfs in ruzie eindigt.

Daarnaast moet je je ex ook niet jaloers proberen te maken of medelijden proberen te wekken door overdreven dramatisch te gaan doen.

Door deze dingen kan je ex zich weer gaan irriteren aan je en zal je het tegenovergestelde bereiken van hetgeen wat je juist wil bereiken.

The do’s

Om een goede indruk te maken op je ex, moet je ervoor zorgen dat je zelfstandig overkomt. Zorg ervoor dat je er goed verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Hij of zij zal dan zien dat het goed met je gaat.

Hou je ook aan eventueel gemaakte afspraken. Dit kunnen financiële afspraken zijn of misschien zelfs afspraken over eventuele kinderen. Hiermee maak je een zelfstandige en volwassen indruk.

Zorg er daarnaast voor dat je niet kwaad spreekt over je ex tegen anderen. Dit kan altijd worden doorverteld en dat zal geen goed doen in de relatie met je ex. En wat ook erg belangrijk is: ben geduldig! Neem de tijd om weer wat naar elkaar toe te groeien.

Hoe krijg je je ex in bed met een afspraakje

Als bovenstaande allemaal goed is uitgepakt en jullie zijn weer wat naar elkaar toegegroeid, dan is het tijd om een afspraakje te regelen. Zorg ervoor dat je er verzorgd en aantrekkelijk uitziet voor je ex. Vergeet je lekkere aftershave niet, en als je een vrouw bent zie je er natuurlijk fantastisch mooi uit.

Je weet vast nog wel wat hij of zij mooi vindt. Praat tijdens het afspraakje over leuke dingen en probeer hem of haar opnieuw te verleiden. Zorg dat het glas wijn goed blijft gevuld en dan kan het nog wel eens een erg gezellige avond worden…

Voor nog meer tips, lees hier onze uitgebriede special “hoe krijg ik mijn ex terug

>> Inschrijven voor de gratis ex terug training (11-delige videoserie) en het ontvangen van het nr 1 geheim rapport doe je door hier te klikken of door je in te schrijven in het formulier hieronder

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. We zijn 12jaar samen hebben 3 kinderen maar, hebben al een jaar lang strijd we begrijpen elkaar niet meer en mijn vertrouwen in hem is heel erg afgenomen.. hij is nu 2 dagen weg en mis hem enorm de drang om steeds wat te appen is heel hoog maar, wil er alles aan doen om zijn gevoel naar mij weer goed te krijgen zou graag je hulp hier voor hebben!

 2. Mijn ex vertrekt voor 2de maal ,waren terug 2 jaar samen maar heeft geen gevoelens meer voor mij zegt ze ,was enkel voor onze zoon ,heb u curcus 3 jaar geleden aangeschaft maar kan dit nu nog werken ,kan ik haar hart nog terug winnen

  1. Beste Wim,
   ls je ex voor de 2e maal vertrekt dan ben je 3 jaar geleden nog niet goed genoeg tot de kern doorgedrongen waar de schoen wringt. Dit is UITERST belangrijk. Natuurlijk kun je mijn tips en strategie volgen, maar daarnaast is het cruciaal om te begrijpen welke liefdestaal je partner spreekt, of jullie echt matchen op fronten die maken dat een relatie slaagkansen heeft (op het vlak van interesse, intellectueel, spiritueel, emotioneel, seksueel etc.).Ook is het belangrijk te Begrijpen welke liefdestaal zij spreekt, waar haar behoeften liggen. De één voelt zich geliefd als je dingen voor diegene doet, de ander voelt zich geliefd wanneer hij/zij wordt aangeraakt, weer een ander voelt zich geliefd als er diepgaande gesprekken zijn. Dus terug naar de basis Wim, en eerst meer in verbinding komen met jezelf en dit alles onderzoeken.
   Sterkte met de situatie!
   Hartelijke groet,
   Marjolein

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl