JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Vriend Terug?

Hoe krijg ik mijn ex vriend terug. Er is inderdaad een wezenlijk verschil of je nu je ex vriend of ex vriendin wilt terugkrijgen. In onderstaande video ontdek je als vrouw welke 3 essentiële stappen je moet zetten om je ex vriend weer terug te krijgen.

Als het gaat om de vraag hoe krijg ik mijn ex vriend terug is het ook handig dat je over wat psychologische kennis beschikt over hoe je mannen moet benaderen. Vrouwen denken nu eenmaal heel anders dan dat mannen dat doen. Het is daarom dan ook wel zo prettig als je weet hoe je je vrouwelijke eigenschappen kunt gebruiken om je vriend weer voor je terug te winnen.

En natuurlijk gaat het er niet alleen om om hem terug te krijgen maar vooral ook dat wanneer je hem eenmaal terug hebt, je je relatie zodanig kunt voorzetten dat het alleen maar dieper, warmer en rijker wordt en hij helemaal voor je wilt gaan en nog maar 1 ding wil en dat is zoveel mogelijk bij je zijn!

Zie je, ik ben al jaren lang relatiecoach en krijg heel veel te maken met vrouwen die graag hun ex vriend terug willen krijgen, maar het is zo jammer om te zien dat ze steeds weer diezelfde blunders begaan die zoveel vrouwen maken en daardoor niet alleen hun kansen aanzienlijk verkleinen maar ook het vertrouwen in zichzelf steeds meer kwijtraken.

Het gaat er in feite om dat je zijn afwijzing om kunt zetten in verlangen. Als je mijn adviezen opvolgt zul je dingen gaan ontdekken die 95% van de vrouwen niet weten. Want zodra je weet hoe je hem emotioneel kunt triggeren dan zul je versteld staan hoe de dingen kunnen veranderen.

Allereerst moet je wel eerst bij jezelf nagaan of  jij je ex vriend nu zo graag terug wilt omdat hij de persoon is die de relatie heeft beeindigd of dat je relatie echt te waardevol was en kans van slagen heeft. Ga dus  eerst eens goed bij jezelf na wat de redenen zijn waarom je hem zo graag terug wilt.

Je wilt je ex vriend terug. Wat werkt niet?

  • Zeggen dat het je spijt
  • Zeggen dat je veranderd bent
  • Zeggen dat je weet welke fouten je hebt gemaakt en dat je ze nooit meer zult maken
  • Hem continu smsen, bellen etc etc

De eerste stap die je dan ook moet zetten is zijn beslissing accepteren en hem die tijd en ruimte  te geven waar hij om vraagt. Laat dus zien dat je aan zijn kant staat. Zeg dus dat je hem begrijpt en dat het zo niet verder kan, als jullie relatie hem niet gelukkig maakt dat  zijn beslissing dan wellicht de juiste is.

En de tweede stap is dan nadat je dit alles hebt gezegd en hij daardoor ook meer open voor je wilt staan is dat je heel goed gaat reflecteren op hoe je je woorden en gedachten om kunt zetten in concrete daden. Want het gaat er niet om  de dingen te zeggen maar vooral te laten zien dat je in staat bent om afstand van hem te nemen. Je gaat dus ook niet proberen informatie te verkrijgen over hem, noch via facebook, noch via vrienden want het zal deze emotionele periode alleen nog maar zwaarder maken. Nu is het de tijd om te denken aan wat jou gelukkig maakt .

Je ex vriend terug krijgen begint bij liefde voor jezelf

Zoveel mensen die al jaren in een relatie zitten vergeten namelijk maar al te snel wat hun zelf gelukkig maakte. Misschien kan het beangstigend zijn maar het is echt heel belangrijk om dat te doen want je bewijst jezelf dat je in staat bent door te gaan met je leven zonder hem en dat zal je heel veel zelfvertrouwen geven.

Hierbij wil ik ook nog zeggen dat veel vrouwen zich laten overmannen door angst en paniek omdat ze denken dat hun ex vriend dan gaat denken van ‘oh ze kan zonder mij’ dus ‘laat ik dan ook maar doorgaan met mijn leven’. Zo werkt het vaak niet. Maar het is eerder de angst die je voelt waardoor die gedachten zullen opkomen. Hij zal eerder denken ‘o ze krijgt haar leven goed op de rit zonder mij, ze kan gelukkig zijn, ze onderneemt dingen’, dus dingen waar hij op viel in het begin zullen dan weer opvallen en aantrekkelijk voor hem worden.

En geloof me als je dit allemaal doet zoals het hoort, en hij had echt gevoelens voor je tijdens jullie relatie , dan zal hij echt wel weer contact met je zoeken want hij zal natuurlijk willen weten wat er met je gebeurt.

En tot slot en dit is eigenlijk ook een van de belangrijkste stappen is dat als hij dan weer contact met je zoekt, of hij wil je ergens voor uitnodigen, je dan erg op je hoede moet zijn en dat is dat je niet meteen al te gelukkig moet klinken en in zijn armen moet springen.

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Vriend Terug Op Korte Termijn

Bovendien  als je aan jezelf hebt gewerkt in de tijd dat het contact verbroken was dan zul je ook gemakkelijker kunnen laten zien en merken dat je een drukke agenda hebt en je leven goed op orde hebt. En weet je mannen vinden dat heerlijk.

Mannen vinden het heel aantrekkelijk als ze zien dat hun partner ondernemend is, en gelukkig en met een lach door het leven gaat. Daarnaast vinden ze het ook heel aantrekkelijk als je laat zien dat je niet zo gemakkelijk terug te krijgen bent. Dus laat hem een stap naar voren doen en doe dan zelf een klein stapje naar achteren.

Als je dit allemaal goed aanpakt zal hij daardoor ook meer aan je denken mits jij ervoor zorgt dat jullie contacten positief blijven zal hij er ook steeds meer plezier in krijgen om met jou dingen te gaan ondernemen.

Dus om het allemaal nog eens samen te vatten:

Als je je ex vriend terug wilt krijgen en je weet niet hoe, doe dan dit:

- Stap 1 accepteer zijn beslissing, zeg hem dat zijn geluk voorop staat en dat je volkomen begrijpt wat hij voelt en dat je fouten hebt gemaakt.

- Stap 2 neem afstand en wees dan ook ondernemend, werk aan jezelf, ga niet bij de pakken neerzitten.

- Stap 3 als hij weer contact met je zoekt doe het dan voorzichtig aan en loop niet te hard van stapel.

Het antwoord op de vraag hoe krijg ik mijn ex vriend terug is in de eerste plaats dat je ervoor moet zorgen dat hij het gevoel krijgt dat jij hem weer toelaat in je leven en dat het zijn beslissing was om bij je terug te komen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Heel goede tip, heb de tips gelukkig opgevolgd zonder dat ik ze echt gehoord heb. Nu zit ik het stadium van terug afspreken en loop ik een beetje te hard van stapel. Ik wil graag van hem zijn beslissing horen dat hij me mist maar ben te ongeduldig. Ik neem aan dat ik best gewoon afstand neem en werk aan mezelf en met beide handen aanneem wat komt? Hou zit het trouwens wanneer jullie elkaar zien en er seks zou ontstaan? Velen zeggen vermijd dit maar ik vraag me toch af of het niet goed kan zijn als je al eventjes terug date. Ik twijfel enorm aan de redenen waarom hij afspreekt met mij, ik denk dat hij me gewoon niet wilt laten vallen, hoe wakker ik die liefde terug aan als hij nog steeds denkt dat het de beste beslissing was?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl