Je ex terugwinnen moeilijk? 

Het alleen door moeten gaan na een verbroken relatie doet veel pijn. Je bent gewend dat er altijd iemand is die naar je luistert en er voor je is. Nu is dit niet meer zo, jouw vertrouwenspersoon is weggevallen. Vrienden en familie proberen jou te steunen, maar dit voelt anders dan wanneer jouw grote liefde dit doet. Tegen wie moet je nu aankruipen tijdens het kijken van een film?

Het liefst verstop je je onder de dekens en kom je daar nooit meer onder vandaan. Gelukkig is er een licht aan het einde van de tunnel. Er bestaat namelijk een methode om je ex weer terug te krijgen. In dit artikel wordt beschreven hoe je je ex terug kunt krijgen en hoe je dit het beste kan aanpakken.

Het leven gaat door, ook zonder jouw grote liefde

Kom onder de dekens vandaan en ga verder met je leven. Het voelt alsof het leven niet meer veel waard is, maar dit is niet het geval. Probeer zoveel mogelijk je gebruikelijke routine te volgen, zodat je niet wegvalt in een dip.

Door de hele dag in bed te blijven omring je jezelf met slechte energie, waardoor het nog moeilijker gaat zijn om hier uit te komen. Bovendien moet je in gedachten houden dat er een grote kans is dat je je ex weer terugwint. Hopelijk geeft dit voldoende motivatie om verder te gaan met je dagelijks leven.

Het kan verleidelijk zijn om je vrienden en familie buiten te sluiten en op te gaan in zelfmedelijden. Ook dit moet je zien te vermijden. Het maakt niet uit dat je nu niet gezellig bent en veel huilt.

Je vrienden en familie zullen dit begrijpen en willen jou hier graag bij steunen. Wanneer jij jezelf gaat opsluiten en tijdelijk het contact verbreekt, zullen zij zich moedeloos voelen en veel zorgen maken. Tevens zorgen vrienden en familie voor afleiding, iets wat je nu goed kunt gebruiken.

Neem op het werk mensen in vertrouwen

Met liefdesverdriet kan het lastig zijn om je te concentreren. Toch is het beter om naar je werk of studie te gaan, ondanks de pijn die je hebt. Neem iemand in vertrouwen en vertel over jouw relatiebreuk. Bijna iedereen heeft het een keer meegemaakt en daarom begrijpt men hoe jij je voelt. Ze zullen het je daarom niet kwalijk nemen als je voor een periode wat minder productief bent.

Zorg er echter ook voor dat je niet in het andere uiterste valt, helemaal opgaan in jouw werk. Het is belangrijk om naast jouw werk ook voldoende rust te nemen om te herstellen van de pijn die je voelt.

Je bent op dit moment erg kwetsbaar en door helemaal op te gaan in je werk loop je kans om een burn-out te krijgen. Het behandelen van een burn-out kan veel tijd in beslag nemen, iets waar je niet op zit te wachten.

Tips om je ex terug te winnen

Nu kan het terugwinnen van je ex beginnen! Hoe je dit het beste kunt aanpakken, kun je lezen in het gratis rapport. Tevens is er onder dit artikel een 7-delige videoserie te vinden. Bekijk deze video’s goed en pas alle technieken nauwkeurig toe. Jouw ex zal weer gevoelens voor je krijgen. Voordat je het weet zit je weer aan tafel met je grote liefde!

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl