JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Wanneer het nodig is om je relatie nieuw leven in te blazen moet je eerst uit proberen te vinden waar het probleem ligt. Wat is er op een dood spoor geraakt? Je sexleven, de communicatie of slokt jullie werk het grootste gedeelte van jullie tijd op en is er geen tijd voor echte aandacht meer voor elkaar? Pas wanneer je voor jezelf helder hebt waar de zere plek zit kan je aan de slag om de relatie weer leuker te maken.

Voelt je partner hetzelfde of….?

Zolang een van jullie beiden niet continu overcommuniceert, voortdurend loopt te vitten op de ander, is praten een eerste stap in de goede richting. Luister naar elkaar en probeer je in te voelen in de ander. Wanneer je de gevoelens van je partner begrijpt zal die zich ook niet zo snel in van je afzonderen zodra er iets dwars zit. Door naar elkaar te luisteren vergroot je het respect voor elkaar. Een gerespecteerd persoon voelt zich veiliger in de relatie, kan meer zichzelf zijn en dat komt ook ten goede aan de seks.

Spannend avondje?

Veel relatiesites geven als oplossing dat je meer energie in je sexleven moet stoppen. Ze raden je aan met iets extra spannends je relatie nieuw leven in te blazen. Als jullie relatie voornamelijk om de sex draait is dat inderdaad een goed idee. Gaat jullie verhouding echter dieper dan is een dergelijke actie best leuk maar geen probate manier om daadwerkelijk tot de kern van je ingekakte relatie te komen. Sex op commando is geen echte liefde en wanneer jullie je beiden happy voelen in de relatie komt het met de seks vanzelf wel goed. Net zoals dat zwanger raken de relatie niet kan redden, redt ook een geacteerd sexleven de relatie niet.

Een duwtje in de rug?

Als je niet goed weet waar te beginnen kan een beetje externe hulp je vaak een eind op weg helpen. Bijvoorbeeld: Jullie komen beiden thuis van jullie werk. De afwas van gisteren staat er nog, er moet gekookt worden en de hond moet eruit. De een gaat aan de slag en de ander zakt voor de tv. Op dat moment is het géén goed moment de koe direct bij de horens te vatten. Natuurlijk wordt hier de handeling van het voor de tv gaan zitten als fout gezien. Maar er zit meer achter. Pas wanneer je daar achter komt kan je je relatie nieuw leven inblazen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl