Je ex terugwinnen moeilijk? 

Hoe je ex terug krijgen? is afstand nemen de manier?

Je ex heeft jullie relatie verbroken en jij voelt je nu ongelofelijk rot. Het gevoel dat je niet zonder je ex verder kunt is bijna ondraagbaar. Daardoor ga je vaak domme dingen doen, zoals tienduizend keer je ex bellen per dag, voor zijn of haar deur gaan staan terwijl dat niet gewenst is, of je stuurt honderden berichtjes in de hoop dat je ex bij je terug wil komen. Maar we weten allemaal dat het zo niet werkt.

Deze dingen werken alleen maar tegen je en maken je juist een stuk onaantrekkelijker in de ogen van je ex. Hierdoor wordt de kans dat je je ex ooit terugkrijgt enorm klein. Maar het kan ook anders. Hieronder zetten wij 3 tips op een rij voor je over hoe jij je ex terugkrijgen kunt op een eenvoudige manier.

Hoe je ex terug krijgen? Verbreek een maand het contact

Dit klinkt drastisch en wellicht denk je dat je dit nooit kunt overstaan. Toch is een maand maar een relatief korte periode. Bedenk dat je ex de relatie verbroken heeft voor een reden. Wellicht heb jij je zo veranderd dat je ex het gevoel had dat hij niet met je verder kan.

Of wellicht is er iets voorgevallen waar hij zich niet overheen kan zetten. Hoe het ook moge zijn, je ex heeft tijd nodig om hier overheen te komen.

Door je ex deze tijd te geven, is het gemakkelijker voor hem of haar om zich over deze dingen heen te zetten en het te vergeten. Zodra deze maand over is, en je weer contact opneemt met je ex, kan hij of zij zich zodoende weer een positief beeld van je vormen en je zien als de persoon waar hij of zij verliefd op werd. In deze maand is het dus absoluut verboden om op welke manier dan ook contact met je ex op te nemen.

[thrive_link color=’green’ link=’https://liefdesverdriet.nl/?tcb_lightbox=ex-terug-landingsp’ target=’_self’ size=’medium’ align=’aligncenter’]Ontvang Het Nr1 Geheim Ex Terug Winnen[/thrive_link]

Hoe je ex terug krijgen met een verbeterde versie van jezelf

In de periode waarin je geen contact hebt met je ex zul je het waarschijnlijk moeilijk hebben. Maar deze maand is ook voor jou goed. Werk aan jezelf in deze tijd, zowel fysiek als ook mentaal. Dit zorgt ervoor dat je een groter zelfvertrouwen zult hebben en dat vinden mensen aantrekkelijk.

Bovendien kun je gaan sporten en aan je lijn werken om je weer prettig in je lijf te voelen. Ga ook uit met vrienden, mediteer en neem simpelweg meer tijd voor jezelf. Op den duur realiseer je je dat je niemand nodig hebt om gelukkig te worden, en dat is een krachtig gevoel.

Overigens, wil je straks een betere relatie met je ex toch? dan zul je eerst aan jezelf moeten werken, tevreden moeten zijn met jezelf en vooral over jezelf. Je ex zal het als een meerwaarde zien om weer samen met jou het leven te delen. Misschien zit je met schuldgevoelens, en denk je te negatief over jezelf. Dat zijn allemaal belemmeringsfactoren die je kunnen tegenstaan om je ex terug te krijgen. Zorg ervoor dat je lief bent voor jezelf, want hoe meer je van jezelf houdt des te meer liefde je zelf ook kunt geven aan anderen.

Wil je meer weten over deze belemmeringsfactoren die wellicht onbewust jou belemmeren om je ex terug te krijgen? Lees dan dit uitgebreide artikel:

Hoe krijg ik mijn ex terug – belemmeringsfactoren en beïnvloedingstechnieken.

Opnieuw contact opnemen om je ex terug te krijgen

Zodra deze maand voorbij is kun je weer op een subtiele manier contact met je ex opnemen. Stuur hem een spontaan berichtje of geef hem een belletje. Vertel je ex over de goede dingen in je leven, maar val niet terug in negatieve patronen door je ex te vertellen hoezeer je hem of haar mist.

Probeer een afspraak met je ex te maken om elkaar weer opnieuw te leren kennen Alleen zo is het mogelijk om je ex weer terug te krijgen.

Op zoek naar nog meer tips? Vraag dan gelijk het gratis rapport en de 11-delige videoserie aan door hier te klikken of je hieronder in te schrijven!

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen

Je grote liefde terug
dankzij dit Coachboek?

Ja dat kan zeker! vraag het GRATIS 34 dagen 'Hoe overleef ik mijn relatiebreuk' Coachboek aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Liefdesverdriet.nl