JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Het was voor mij al wat langer duidelijk dat de koek op was in de relatie van mijn ex en mijzelf. Het was alleen moeilijk om uit te spreken. Toch blijf je hoop houden dat het allemaal wel weer goed komt. Ik kon het niet langer en in een zwaar gesprek heb ik mijn ex vertelt dat het over en uit was tussen ons. Maar hoe ga jij je ex negeren als die je dwars zit.

Hoe je ex negeren na een lange relatie?

Mijn ex kon er niet goed mee om gaan. Met als gevolg dat ik achtervolgt werd. Mijn voormalige geliefde probeerde zo veel mogelijk te zijn waar ik ook was. Dat was erg vervelend en irritant. Na een goed gesprek met bemiddeling van mijn zus beloofde mijn ex om mij met rust te laten zodat wij allebei weer verder konden gaan met ons leven. Het was een behoorlijke opluchting toen dat was opgelost. Ik dacht dat er van af was.

Toen ik weer verliefd werd

Zo leek het ook echt even te zijn, want nu stond ik weer open voor een nieuwe relatie. Na een paar dates wist ik dat ik de ware er tussen had gevonden. Om dat mee te maken was het mooiste gevoel van de wereld. Zeker na al die ellende met mijn ex. Hoe je ex te negeren is dan opeens zo lastig niet meer.

Hoe je ex negeren als je elkaar regelmatig treft?

Tot het moment dat ik bij mijn nieuwe liefde ging wonen. Dat bleek een stuk dichter bij het huis van mijn ex dan ik eigenlijk had gedacht. Toen ik daar achter kwam schrok ik er wel van. Hoe was dit nu weer mogelijk? Regelmatig kwamen we elkaar tegen in de buurt. Niet alleen voor mij lastig, maar ook vooral heel pijnlijk voor mijn huidige liefje die altijd voor me klaar staat.

Een gesloten hoofdstuk

Voor mij is het echt afgelopen nu. Mijn ex is lucht voor me. Al mijn aandacht is voor de persoon waar ik nu mee samen ben en mijn leven, ondanks de prille relatie, mee wil delen. We moeten elkaar beter leren kennen. Dat kunnen we nu in alle rust doen, want ik heb de knop omgezet. Ik ga geen energie meer verspillen aan mijn vorige relatie. Dat is verleden tijd. Hoe je ex te negeren is voor mij de dagelijkse waarheid. En ik breng het er aardig goed van af, al zeg ik het zelf

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl