JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je mist je ex en je wilt kijken of jullie het weer samen kunnen proberen. Maar hoe je ex te benaderen? Zijn jullie met ruzie uit elkaar gegaan, dan moet de ruzie eerst bijgelegd of uitgepraat wordt. Dit is meteen een goed uitgangspunt om contact te zoeken. Bel en bied je excuses aan voor alle vervelende dingen die je hebt gezegd. Je hoeft niet te doen of alles altijd koek en ei was tussen jullie, maar wees wel objectief.

Blijf tijdens het gesprek rustig en houdt het bij jezelf. Kijk uit dat je niet vervalt in het maken van verwijten. Geef in je gesprek aan dat je hoopt dat het goed met je ex gaat. Laat ook merken dat je weer contact wilt. Wil je ex voorlopig geen contact, respecteer dat dan. Vraag of je over een tijdje nog een keer mag bellen en laat het voorlopig rusten. Je wilt niet als een stalker gezien worden toch?

Hoe je ex te benaderen als jullie elkaar weer zien

Als je ex voorlopig geen contact wil, kun je nog proberen om elkaar toevallig tegen te komen. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Zorg er in dat geval voor dat je vriendelijk blijft, en houd het contact vooral kort. Zeg gedag en vraag eventueel eventjes hoe het gaat. Blijf niet te lang hangen. Is je ex juist enthousiast ingegaan op het aanbod om weer contact te hebben? Dan wordt het spannend. Want hoe je ex te benaderen tijdens dat eerste contact?

Het belangrijkste is dat je rustig en vriendelijk blijft. Ga niet opnieuw in discussie over het verleden. Richt je juist op het nu. Vraag je ex hoe het gaat en wat hem of haar bezig houdt. Wees belangstellend. Laat merken dat jullie vriendschap belangrijk voor je is. Het kan helpen als je samen iets gaat doen, zodat er niet de hele tijd gepraat hoeft te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naar de bioscoop of naar een optreden gaan. Je hebt dan iets neutraal om over te praten (de film of het optreden) en je hoeft niet de hele avond een gesprek gaande te houden. Verloopt het contact soepel, dan kunnen jullie altijd nog samen iets gaan drinken en na afloop verder praten. Je weet nu hoe je ex te benaderen, dus geniet van het herstelde contact.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl