JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Ik heb mijn ex terug gewonnen dankzij relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein van Liefdesverdriet.nl. zie hier mijn verhaal!

Liefdesverdriet, wie heeft het niet meegemaakt? Het klinkt zo afgezaagd, maar als je liefdesverdriet hebt, dan is niks erger dan jouw verdriet. Zo ging het in ieder geval bij mij. Het was uit, en ik dacht echt dat ik nooit meer gelukkig zou worden. Er was voor mij maar één ideale partner, en die wilde me niet meer.

Ik huilde. Ik belde mijn vrienden en ik huilde bij ze uit. Ik vroeg me af wat er mis was met mij. Die eerste dagen wilde ik me het liefst in bed verstoppen en er nooit meer uitkomen. Ja, ik was verdrietig. Maar is was vooral zielig met een hoofdletter Z. Niemand houdt van mij en niemand zal ooit nog van me houden. Dat was een beetje de strekking van mijn gedachten.

Ik heb mijn ex terug gewonnen: een totale ommekeer

Na verloop van tijd daalde de aandacht voor mijn zieligheid. Inmiddels wist iedereen dat ik weer alleen was, dus er was geen nieuw publiek om mijn zielige verhaal aan te vertellen. En bovendien, ik wilde ook wel weer eens gewoon verder met mijn leven. Als ik onder mijn dekbed bleef zitten huilen, dan zou er zeker niemand zijn die van mij ging houden.

Simpelweg omdat niemand mij te zien kreeg! Bovendien zou mijn ex binnenkort heus wel tot inkeer komen. Om dat te bewerkstelligen, besloot ik actie te ondernemen. Ik zou verder gaan met mijn leven. Dat had ik voor mijn ex ook gedaan, dat zou ik nu weer doen.

Mijn ex had ik daar niet bij nodig. Voordat ik de grote stap durfde te zetten om opnieuw de wereld in te trekken, had ik nog wel wat zelfvertrouwen nodig. In mijn favoriete kleding ging ik erop uit.

Eerst een nieuw kapsel, daarna een nieuwe outfit. Hierdoor voelde ik me al een stuk beter. Om me ook beter over mijn lichaam te gaan voelen, besloot ik te gaan sporten. Elke keer als ik mezelf weer zielig dreigde te gaan vinden, ging ik naar de sportschool. En na een uurtje sporten voelde ik me altijd beter. Ik voelde me beter door het sporten zelf.

Maar ik voelde me ook beter omdat ik niet huilend thuis was blijven zitten. Voor de weekenden maakte ik afspraken met anderen. Uitgaan, leuke dingen doen. Het leven ging verder, ik ging verder. En mijn ex? Die kreeg spijt en wou mij graag terug.

Door bovenstaande adviezen van Marjolein toe te passen kwam mijn ex tot inkeer. Ik wil Marjolein enorm bedanken want dankzij haar adviezen heb ik mijn ex terug gewonnen.

Marjolein, een oprechte DANK U!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl