JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Je Ex Vriendin Terugwinnen 

Volg deze bewezen strategie

Wil jij graag je ex vriendin terugwinnen? Lees dit artikel dan grondig door want je staat op het punt te ontdekken hoe dit moet.

Je relatie is net over en je wilt niets liever dan je ex terug. Maar zij wil op dit moment niets met je te maken hebben en zij is waarschijnlijk dan ook degene die de relatie heeft verbroken. Wat moet je dan?

Wachten tot het misschien ooit weer goed komt of juist gelijk actie ondernemen om haar te overtuigen dat jullie bij elkaar horen?

Het kan gebeuren dat de relatie op de klippen is gelopen na een stomme ruzie of na een fikse ruzie.

 Jullie besloten om uit elkaar te gaan en nu ben je aan het twijfelen of het nog wel zin heeft om naar je ex vriendin terug te gaan.

De ene kant zegt ja en de andere kant wil nog even rust. Wat er ook gebeurt, weet wel dat je de andere partij ook alles moet gunnen om op adem te komen.

Het heeft geen zin om je ex vriendin lastig te vallen want het werkt alleen maar averechts. Het zou doodzonde zijn als je door opdringerigheid je ex vriendin definitief hebt verloren.

Het terug krijgen van je ex vriendin zal niet gemakkelijk zijn. Het is ten eerste al erg belangrijk dat je weet waarom de relatie voorbij is.

Als je geen idee hebt, kun je het ook niet gaan verbeteren en zal het dus nooit lukken. Denk er goed over na voor je stappen gaat ondernemen.

Toch kan het zijn dat je niet meteen hierover na wilt denken, omdat je nog teveel verdriet hebt. Je kan niet zonder haar en dat wil je ook helemaal niet. Moet je er genoegen mee nemen dat het voorbij is? Of ga je er helemaal voor en ga je haar terug winnen?

ex vriendin terug veroveren

Je Ex Vriendin Terugwinnen Begint Bij Het Begrijpen Van De Oorzaak

Het klinkt misschien vreemd maar de meeste mannen weigeren gewoon stil te staan bij de oorzaak waarom het fout is gegaan. Ze blijven liever hangen in hun wereld van dromen en idealen.

Ze concentreren zich eigenlijk alleen maar op de laatste periode van hun relatie en vragen zich continu af hoe het fout heeft kunnen gaan.

Ze vergeten echter dat het daar helemaal niet om gaat en dat hun ex vriendin al geruimere tijd met het idee heeft gelopen omwille van een x aantal redenen waar je helemaal geen idee van had.

Maar teruggaan naar de ware redenen is ook teruggaan naar de pijn die je voelde en nu weer voelt. Als je de confrontatie met je pijn weigert zul je ook nooit leren begrijpen hoe het zover heeft kunnen komen en zul je ook nooit je fouten kunnen corrigeren.


Mogelijke redenen waarom het fout ging tussen jou en je ex vriendin

Misschien is het allemaal erg druk in je hoofd op dit moment. We gaan je dus een beetje helpen met het vinden van mogelijke oorzaken. Let op: de meeste mannen denken de oorzaak te weten. Vaak zitten ze er helemaal naast. Dat klinkt misschien raar maar toch is het zo.

Maar goed, we gaan ervan uit dat je redelijk goed weet wat er is gebeurd. We geven je slechts een paar hints van mogelijke oorzaken:

  • ze is verliefd geworden op een ander (lees hiervoor ook dit artikel: mijn ex vriendin heeft een ander)
  • haar gevoelens zijn verdwenen om reden x y z
  • Er heeft zich een belangrijke of ingrijpende gebeurtenis voorgedaan (bijv. de dood van een familielid, een geboorte, het verliezen van een baan of verandering van baan)
  • ze kon niet meer omgaan met bepaalde gewoontes die je had (bijv. computeren, gamen, het feit dat je je spullen niet opruimde, dat je teveel aandacht schonk aan je vrienden
  • je bent vreemd gegaan
  • je bent in negatieve zin veranderd (bijv. je bent dikker geworden je laat je gaan je bent onaantrekkelijker geworden)
ex vriendin terugkrijgen

Het is heel belangrijk dat je alle redenen eerst opsomt en eerlijk bent met jezelf. Voor vrouwen, meer nog dan voor mannen zijn woorden en gebaren van enorm belang.

Als je ex vriendin je bijvoorbeeld heeft gezegd dat je niet meer lekker ruikt zal dat zeker niet de reden van de breuk zijn geweest maar het kan wel zijn dat ze dit kleine detail uitvergroot vanwege andere frustraties die ze al had.

Als ze zegt dat ze jou niet meer kan luchten of zien dan zal er ongetwijfeld een of meerdere onderdelen van je doen en laten onaangenaam zijn geworden voor je ex partner maar al die tijd heb je het niet willen zien.


Je Ex Vriendin Terugwinnen? Blijf in alles geloven dat het goed komt!

Je ex vriendin terugwinnen kost meer moeite en zweet dan haar hart te veroveren. Een hart terug veroveren kost sowieso altijd meer tijd en moeite en vaak ook wat extra geld. Je moet er iets voor overhebben want als je al die moeite niet deed voor je ex vriendin was zij het ook niet waard om er volledig voor te gaan, dus je gaat ervoor en dat wil zeggen dat zij alles voor je betekent.

Je zult je zo ontspannen mogelijk moeten kunnen gedragen, vooral als je je ex vriendin terug ziet. Ga nu niet heel somber door het leven omdat je even geen relatie meer met haar hebt maar ga juist positief door het leven. Je ex vriendin ziet je liever als je lacht dan als je huilt. 


Je ex vriendin terug krijgen zal niet lukken als je teveel piekert

Zoals eerder gezegd, is het noodzakelijk om te weten waarom het voorbij ging. Misschien kan je dit niet in een keer bedenken.

Het kan zo zijn dat je midden op de dag ineens denkt aan bepaalde ruzies die jullie hadden bijvoorbeeld.

Zo kan je opschrijven waar dit over ging zodat je uiteindelijk duidelijk op papier hebt staan wat er beter moet en wat er goed was in jullie relatie. Een breuk betekent niet dat er alleen maar slechte dingen waren. Blijkbaar liep het op dat moment niet goed genoeg, maar dat kan altijd veranderen. De meeste vrouwen houden van romantiek en willen verwend worden

Er is geen enkele vrouw die het leuk vindt om behandeld te worden als een normale vriendin, in plaats van zijn geliefde.

Het is dus echt de bedoeling dat je haar laat voelen dat ze speciaal is voor jou, en dat kan je op meerdere manieren doen.

Ten eerste kun je dit tegen haar zeggen, maar doe dit nog niet te snel. E

erst is het belangrijk om even afstand te houden.

ex vriendin terug

Je zal zelf merken wanneer het tijd is om weer contact met haar op te nemen. Zo kun je zeggen dat je het fijn vindt om haar weer te spreken, zonder dat je hierbij wanhopig overkomt. 

Als het gesprek goed verloopt kun je voorstellen om haar uit eten te nemen Uiteraard zorg je ervoor dat je er tiptop uitziet en behandel je haar als een echte gentleman.

Haal leuke herinneringen op. Dit kan zelfs al genoeg zijn om ervoor te zorgen dat er een fijne sfeer tussen jullie twee ontstaat.


Je ex vriendin terugkrijgen als je bent vreemd gegaan

Wat je het beste kunt doen, is natuurlijk afhankelijk van het type persoon je ex vriendin is en waarom jullie relatie stuk is gelopen.

Heeft zij jullie relatie bijvoorbeeld verbroken omdat jij vreemd bent geweest dan zul je heel hard je best moeten doen om haar vertrouwen terug te winnen.

En helaas is het vertrouwen sneller weg dan dat het weer wordt opgebouwd.

Dus dat zal tijd nodig hebben en daarin kun je het beste niets forceren. Wil je je ex vriendin terugkrijgen na overspel, zorg er dan vooral voor dat je alleen maar aandacht hebt voor haar en zij geen enkele aanleiding heeft om jou te wantrouwen.

Ook al heb je een puur platonisch contact met een andere vrouw is het toch verstandig om dit even op een heel laag pitje te zetten.

Beter is nog om het contact helemaal te verbreken. In ieder geval zul je het contact met de vrouw met wie je vreemd bent gegaan helemaal moeten verbreken. Zo zal je ex vriendin voelen en merken dat je echt moeite voor haar doet en alleen voor haar wilt gaan.


Je ex vriendin terug veroveren als je in een sleur bent geraakt

Is jullie relatie in een sleur geraakt en heeft zij deze verbroken omdat jullie meer als broer en zus leefden dan als minnaars?

Dan is er natuurlijk een hele andere aanpak nodig. Ergens in jullie relatie zijn jullie elkaar en vooral ook de passie voor elkaar kwijt geraakt. Je zult dan dus een manier moeten proberen te vinden om bij haar de passie en die vonk voor jou weer op te doen laaien.

Zorg dat ze je weer gaat bekijken door de ogen waarmee ze in het verleden voor je is gevallen. Dat ze inziet dat de passie tussen jullie er nog wel is, maar dat deze naar de achtergrond is geraakt.

ex-vriendin-terugwinnen

Zij vond je niet serieus genoeg?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ex vriendin jullie relatie heeft verbroken omdat ze vond dat jij je relatie niet serieus genoeg nam. Dat je niet genoeg aandacht voor haar had. 

Dan is het natuurlijk belangrijk om haar te laten voelen dat je van haar houdt en er alles aan wil doen om het weer goed te maken. Dat je bereid bent om te veranderen en tijd voor haar en jullie relatie wil maken. En het belangrijkste, wil blijven maken.

Een relatie is iets waar je aan moet blijven werken. Ze zeggen ook wel eens dat liefde een werkwoord is.

Tegenwoordig gaan helaas steeds meer koppels uit elkaar. Het scheidingspercentage stijd met de jaren en zal in 2014 zo rond de 40 liggen.

 De gemiddelde leeftijd van mannen waarop ze besluiten te scheiden was in 2010 456 jaar en voor vrouwen was dat 424. We zien dat steeds scheidingen plaatsvinden in gezinnen met kinderen tussen de 0 en de 18 jaar.

Veel mannen bezoeken onze website liefdesverdriet.nl in de hoop de mogelijkheden te kunnen aangrijpen voor het herstellen van hun relatie. Dit gaat natuurlijk niet zomaar want het terugwinnen van een ex vriendin of ex vrouw gaat gepaard met veel geduld moed en wilskracht.


Je ex-vriendin terugwinnen: De beste tips!

We geven je uiteraard ook de beste tips voor wat je kunt doen om je ex vriendin terug te winnen. Hier komen ze!

Tip 1: Accepteer de situatie

Als je ex vriendin of ex vrouw kort geleden is weg gegaan zul je ongetwijfeld nog in een choc toestand zijn, ondanks dat je e.e.a. hebt zien aankomen.

Ongetwijfeld zul je ook schuldgevoelens ervaren maar ondanks al deze gevoelens die vaak ook nog gemengd zijn kun je je ex vriendin of ex vrouw niet uit je gedachten zetten.

Je houdt nog altijd van je ex en je zou haar graag terug willen, zodat alles weer opnieuw kan beginnen.

Echter het is belangrijk om allereerst de wil van je ex vriendin of ex vrouw te accepteren.

Het acceptatieproces wordt versneld als je eerst leert je echt te ontspannen. Het is goed dat je eerst je hoofd leegmaakt zodat je alles goed kunt overzien en op een rijtje kunt zetten.

Het is op die manier ook veel gemakkelijker om je zelfvertrouwen terug te winnen.


Tip 2: Terug naar de basis!

Dit is echt één van de belangrijkste dingen. Zij is ooit verliefd op je geworden.

Ga terug naar de redenen waarom ze toen ooit verliefd op je werd. Het is belangrijk dat je goed de tijd neemt om je analyse te maken.

Vergeet hierbij ook niet de hulp van je vrienden te vragen maar blijf objectief naar de situatie kijken als je je ex vriendin of ex vrouw wilt terugwinnen!


Tip 3: Pak de draad weer op!

Vrouwen houden van mannen die vooruit willen gaan in het leven. Vrouwen vinden mannen die waarde hechten aan persoonlijke groei veel aantrekkelijker dan zij die simpelweg van dag tot dag leven.

Je hebt nu terug alle tijd van de wereld, gebruik dit moment om je minpunten te verbeteren. Groei als man & wordt daardoor niet alleen aantrekkelijker voor je ex, maar ook voor tal van andere vrouwen.

 Je ex gaat ongetwijfeld opmerken dat je “een nieuw” iemand bent, en de kans dat zij tot inkeer komt, wordt beduidend groter.

hoe ex vriendin terugwinnen

Tip 4: Zorg dat je je emoties onder controle hebt!

Je zult je ex vriendin helemaal niet terug winnen als je emotioneel nog steeds een wrak bent. Als je emotioneel niet stevig in je schoenen staat, ga je ook de grootste blunders maken om haar terug te winnen.

Je riskeert haart e stalken of overmatig te sms’en. Daarentegen, als jij kunt aantonen dat je prima met de vernieuwde situatie kunt omgaan, zal bij haar enkele emoties losmaken en ze gaat zich terug aangetrokken voelen tot jou.

 Vrouwen houden ook van mannen die onafhankelijk kunnen leven. Dus ga naar de sportschool, ga naar de film met je vrienden, begin een nieuw avontuur.. Als ze merkt dat jij je rot amuseert, dan wilt ze terug deel uitmaken van je leven.


Tip 5: Pas op voor jaloezie!

•Jaloezie is de vijand. Jaloezie zal je nergens brengen. Jaloezie wordt onmiddellijk geassocieerd met angst & onzekerheid, 2 zeer onaantrekkelijke menselijke eigenschappen. En non-verbaal druk je uit dat je haar simpelweg wilt controleren.

Niemand houdt ervan om graag gecontroleerd te worden. Dus leer om die jaloezie aan de kant te schuiven en zorg ervoor dat je non-bedreigend overkomt..


Tip 6: Gebruik humor!

Onderschat de kracht van humor niet!

Vrouwen houden van mannen die humoristisch zijn en op een leuke, speelse manier een vrouw kunnen plagen. Deze eigenschappen trekken een vrouw enorm aan omdat het onrechtstreeks meedeelt dat je weet hoe je met vrouwen moet omgaan op een niet agressieve manier. 

Leer om plezier te maken en vooral, leer om haar op een attractieve manier te plagen. In mijn gratis videotrainingen verklap ik enkele technieken die je kunt gebruiken om haar op een leuke, attractieve manier te plagen.


Tip 7: Laat haar zoveel mogelijk met rust!

Simpel gezegd maar niet simpel om uit te voeren. Natuurlijk is het moeilijk om geen contact te hebben met degene waarbij je dat juist zo graag wilt. Ik weet dat het enorm moeilijk voor je is, maar ik beloof je dat je hiervan zult profiteren. Je ex vriendin zal dit echt fijner vinden en ook voor jou is het goed om even rust te hebben.


Tip 8: Kom ook zelf tot rust: verwen jezelf!

Neem een lekkere massage en ga eens naar de kapper. Je zult hiervan echt tot rust komen en alle stress zal jouw lichaam verlaten. Dit kan je natuurlijk samen doen met een vriend of vriendin. Bovendien zul je er beter uitzien en dat is weer aantrekkelijk voor je ex!

Probeer ook eens meditatie. Vlak voordat je haar ontmoet doe je zo'n sessie. Op youtube zijn er vast een aantal goede te vinden!


Tip 9: Hou vol want je ex vriendin terugwinnen vraagt veel van je!

Misschien heeft je ex vriendin nog niet meteen zin om contact te hebben met je. Je zult dan nog wat meer tijd moeten nemen, maar geef niet op! De nee kan nog altijd veranderen in een ja. Blijkbaar heeft je ex gewoon nog wat tijd nodig en het is belangrijk dat jij je ex ook de tijd zal geven

je ex vriendin terug tips

Tip 10: Je bent niet zielig, dus gedraag je daar ook naar!

Vrouwen vinden zielige mannen maar niks. Het is niet erg als je vlak na de breuk huilt en in bed blijft liggen, maar je schiet er feitelijk niks mee op. Je omgeving kan zich gaan irriteren. Je helpt je omgeving er dus ook niet mee Het beste is om je focus op andere dingen te leggen dan op jezelf! Je wordt er in ieder geval niet aantrekkelijk op als je medelijden probeert te wekken bij je ex-vriendin.


Tip 11: Amuseer je vooral!

Vraag aan van je beste vrienden om er eens een weekendje op uit te gaan en het er eens goed van te nemen. Denk hierbij bijv. eens aan een survivaltocht. Wanneer je met je hoofd en handen actief bent zul je minder aan haar denken.

Kom je volledig opgeladen terug van je weekend dan zul je mentaal ook veel sterker staan waardoor je je kansen vergroot beter te kunnen communiceren met je ex.


Tip 12: Treur niet als je ex vriendin een ander heeft

Wat een strop! Nu heb je er nog een probleem bij want je ex vriendin heeft al een ander. Maar raak niet in paniek want het wil helemaal niks zeggen. Als je ex vriendin al snel een ander heeft dan duidt dat meestal op een rebound relatie.

Zij weet dat nu nog niet maar jij lekker wel ;-). Laat je niet verleiden door slecht over haar nieuwe liefde te praten. Vertel haar dus niet dat je die ander maar een druiloor vindt en totaal niet bij haar vindt passen. Doe je dat wel dan riskeer je dat je haar nog verder van je af duwt.


Tip 13: Blijf actief op sociaal vlak!

Mocht je meer dan een jaar een relatie hebben gehad met je ex vriendin dan heb je hoogstwaarschijnlijk wel dezelfde vriendenkring.

Omdat het nu uit is met je ex wil dat niet zeggen dat je nu ineens geen tijd en geen oog meer hebt voor de vrienden van je ex vriendin.

Want als je ex vriendin moet horen dat je haar vrienden negeert kan ze behoorlijk geïrriteerd raken. 

Belangrijk is om te weten dat je vrienden altijd achter je staan wat er ook gebeurd. Maak niet de verkeerde stap en ga de vrienden van je ex vriendin zeker niet compleet negeren want zij kunnen er niets aan doen.


Je ex vriendin neemt contact met je op

Je hebt alle bovenstaande tips nauwkeurig opgevolgd, en dan opeens neemt je ex vriendin contact met je op. Hoe nu verder? Wel we hebben een geweldige training voor je klaar staan met de beste tips voor het terug veroveren van je ex. Schrijf je in op deze pagina of klik hier en dan zien we je aan de andere kant!

We kunnen je ook van harte deze "Ex Terug Special" aanbevelen die zowel geschikt is voor vrouwen als mannen.

Tot slot nog een laatste opmerking: waak ervoor dat je niet teveel je relatie idealiseert want dat is vaak het geval als je je ex partner mist. Het is dus heel belangrijk dat je goed weet waarom je je ex vriendin of ex vrouw wilt terugwinnen.


ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl