JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Mocht je hopeloos zijn in de fase om je ex terug te winnen, dan moet je een paar dingen doen en vooral een paar dingen laten. Die dingen die je echt niet mag doen, haal die uit je hoofd wat je loopt het risico dat je ex je nooit meer terug wilt zien. Hieronder volgen een paar tips die je zeker niet mag doen, vervolgens staan ze uitgelegd hoe je ze wel het beste opvolgt. Denk eraan: dit zijn neutrale tips het zou best kunnen dat je nog meer moeite moet gaan doen om je ex terug te krijgen.

Ervaring 1: gedraag je niet zielig als jij je ex terug wilt winnen!

Er is niets zo erg wat er bestaat op de wereld als je naar je ex toegaat om het bij te leggen en je alleen maar zielig gaat doen. Het zou best kunnen dat je je ex mist en dat je alles kost wat kost wil bijleggen. Dat er eens een traantje valt, oké. Misschien vallen er wel traantjes bij jullie beiden maar houdt die traantjes zoveel mogelijk in, ga geen spel maken waar iedereen van kan genieten want dit is zo verkeerd.

Met super zielig doen bedoel ik dat je gaat doen alsof je depressief bent. Niets interesseert je nog en je hoop zo dat je ex opnieuw op je gaat vallen. Als je dit denkt, denk je fout want je ex gaat enkel op je vallen als je normaal doet en als je laat zien dat de wereld aan jouw voeten ligt.

Ervaring 2: Begin niet ineens SUPERLIEF te doen!

Dit is de fout nummer twee die je kunt maken in de zoektocht om je ex terug te winnen voor jezelf. Ineens ga je zo aardig doen tegen je ex dat het direct opvalt en je door de mand valt. “Ik mis je zo lieve schat, ik wil jou en geen ander in mijn leven”. Die “zo” in de zin wijst erop dat je ex kan denken dat je echt overdrijft. Ga niet zielig doen, ook niet opeens superaardig maar doe gewoon zoals je altijd bent geweest. Je zal zien dat je hiermee het vlugst resultaat boekt.

Ervaring 3: Verander & groei als mens! Bewijs het ook en laat het niet bij loze beloftes blijven!

Nog zoiets vervelends is dat je tegen je ex gaat zeggen dat je gaat veranderen of dat je alle moeite van de wereld gaat doen om jezelf te veranderen. Dit klinkt allemaal heel mooi maar als je het al 100 keer hebt gezegd, klinkt het zo ongeloofwaardig. Als je wilt veranderen, oké, maar dan moet je ex de resultaten zien!

Af en toe kun je een kleinigheidje kopen voor je ex. Dit kleinigheidje laat je zien dat je attent bent tegenover je ex. Mocht je beslissen om een cadeau te kopen dan koop geen cadeau dat veel te duur is. Je ex zou kunnen denken dat je je ex wilt omkopen en dat moet je absoluut vermijden. Wil je toch iets kopen, koop dan iets wat je ex graag eet of drinkt. Gooi er geen overtollig geld aan uit, het zou zonde zijn als het negatief uitdraait.

Ervaring 4: Niets doen zal je niets opleveren!

Het slechtste wat je ooit kan doen om je ex terug te krijgen is om helemaal geen actie te ondernemen. Je ex zal dan verder gaan met zijn leven. Als je je ex echt terug wilt hebben dan moet je moeite doen en je ex overtuigen dat jij het waard bent om je ex uiteindelijk terug te krijgen. Het is niet altijd simpel, voor als jullie uit elkaar zijn gegaan na een hevige ruzie. Weet wel dat de aanhouder wint, ook al duurt het even.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl