JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Een stukgelopen relatie redden is zeker mogelijk. Afhankelijk van de schade die al is aangericht kan het lang of kort dieren. In ieder geval zit je nu met Liefdesverdriet en dat is een vreselijk gevoel. Het voelt alsof er een stukje van je hart weg brokkelt. Je hebt het gevoel dat je er nooit meer bovenop komt en voor altijd alleen zal blijven. Bij het idee dat je ex een nieuwe partner krijgt stromen de tranen over je wangen. Het is gemakkelijk om na je stukgelopen relatie de liefde geen kans meer te geven. Dit zou echter zonde zijn. Het zou veel fijner zijn als je je ex weer terug kon winnen. Hoe ga je je stukgelopen relatie redden?

Neem een week de tijd om te herstellen. Het is niet niks als iemand je vertelt niet meer verder te willen. Probeer bezigheden te vinden die je afleiden. Zet de tv aan en ga ondertussen een sjaal breien, of een puzzel maken. Je merkt dat je je aandacht erbij moet houden en al snel daadwerkelijk afgeleid bent.

Een stukgelopen relatie redden. Hoe win je je ex terug?

Werk vooral eerst aan jezelf! Ga vooral ook naar buiten, frisse lucht kan wonderen doen. Ga een stukje lopen door het bos, of ga lekker winkelen. Koop wat leuks, en ga afspreken met een paar vrienden. Zorg er in ieder geval dat je bezig blijft. Zodra je alleen thuis bent komen alle piekergedachten tevoorschijn. Door de piekergedachten ga je je alleen maar rot voelen, dat is niet de bedoeling.

Probeer je ex niet teveel berichten te sturen. Het is echt heel belangrijk om even de tijd voor jezelf te hebben. Het is goed als je je onafhankelijkheid toont. Als je meteen de voicemail van je ex vol spreekt kom je erg afhankelijk over, dat is niet aantrekkelijk. Wil je je stukgelopen relatie redden, pak het dan tactisch aan. Laat af en toe wat horen, en laat niet merken dat je in de put zit. Geef je ex de tijd om je te missen.

Wat ook zeker geen goed idee is, is om je ex jaloers te maken. Maar doe het wel op een subtiele en volwassen manier. Je wilt een volwassen relatie. Overdrijf niet door allemaal foto’s van mogelijke nieuwe liefdes op internet te posten. Hierdoor komen er bij je ex alleen maar negatieve gevoelens naar boven, daardoor komen jullie niet sneller bij elkaar. Hoe je je ex op een gezonde manier jaloers kunt maken vind je terug in ons gratis rapport en videoserie

Meer tips om een stukgelopen relatie redden

Wat je wel kunt doen is met je ex afspreken om bij te kletsen. Bedenk wat jullie als eerste date hebben gedaan, dat is een leuk idee nu ook weer als date te doen.

Wil je het hele verhaal over een stukgelopen relatie redden, bestel bijv het boek “Win Hem/Haar Terug” dat je in onze shop terugvindt!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl