Je ex terugwinnen moeilijk? 

Je grote liefde terug
dankzij dit boek?

Yup, dat vroegen al die andere duizenden die je voorgingen zich ook af!
Ontdek het zelf en vraag je
GRATIS exemplaar aan van
"Het 34 dagen Coachboek" 

Liefdesverdriet.nl verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast zal Liefdesverdriet.nl eigen producten aanbieden via e-mail en via de site liefdesverdriet.nl.

Liefdesverdriet.nl heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Liefdesverdriet.nl zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Over mij 

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen. Download mijn gratis geheime rapport met het #1 geheim om je ex terug te winnen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG